Hvad skal du om weekenden?

Hvis solen stadig skinner… Vi har at klatrestativ, men vi vil gerne udvide det med en rep-bro og et shelter. Min mand skal det bygge! Jeg skal grave op flere ukrudt fordi jeg vil gerne sår grøntsager. Også skal jeg gerne prøve at lave en kurv fra brombær vinstokke, fordi vi har mange gammel brombær planter i haven.

***

If the sun is still shining… We have a climbing frame, but we want to extend it with a rope-bridge and a shelter. My husband will build that! I will dig up more weeds because I want to plant vegetables. Also I want to try to make a basket from blackberry vines, because we have a lot of old blackberry plants in the garden.

***

As usual, I’d be very grateful for my lovely Danish friends (and teachers!) to write grammar / spelling / syntax corrections in the comments!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s