Min Skole

Modul 3.1 Presentation: Min Skole

Jeg hedder Jeni, og jeg kommer fra England. Jeg kom til Danmark i 2016. Jeg er 37 år, jeg er gift og jeg har 3 børn. Jeg bor tæt på Tebstrub, i Skanderborg by.

I mit hjemland gik jeg i skole i 13 år, og nu går jeg på sprogskole i 4 måneder. Min skole hedder Sprogcenter Midt og jeg går på danskuddanelse modul 3.1. Det er 9 kursister i min klasse, men nogle gang kun 5 kursister. De er 3 mænd og 6 kvinde i klassen. Kursister kommer fra mange forskellige lande. De kommer fra Ukraine, Syrien, England, Nepal og Phillipine. Vi har 2 lærere, de hedder Sys og Ulla. Jeg går i skole 2 dage om ugen, Mandag og Fredag, om aftenen, fordi jeg passer mine børn om dagen.

Jeg møder i skolen klokken 5, og jeg har en lille 15 minutter pause klokken 6:15. Vi har fri klokken 7:30. Min klasse er i locale 1. Vi lærer at skrive, tale og læse dansk. Nogen gang arbejder vi i grupper, og nogle gang arbejder vi med iPad eller computer. I pausen drikker jeg kaffe, snakker med de andre kursister, og nogle gang hækler jeg for at slappe af.

Jeg har ikke meget tid til at lave lektier hjemme, men jeg skriver en blog og nogle gang skrive jeg på dansk og men veninde rette min tekste.

Jeg synes, dansk er ikke meget svært. Jeg kan godt lide grammatik, men jeg kan ikke huske mine order. Jeg vil gerne lære at tale dansk fordi jeg kan godt lide at lære sprog, og jeg bor i Danmark nu! Jeg vil også lære mine børn at tale dansk, fordi jeg hjemskoler dem. I fremtiden, vil jeg gerne studere kreative terapier på universitet i Danmark.

Postscript… if any of my teachers or my danish friends read this, feel free to comment to let me know where I’m making mistakes, whether they are grammatical, syntax or spelling!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s